Kozmetika Gjinekologjike

Mos kujtoni se ka moshe si procedure po sherben per funksion, Mireqenie, Vetbesim dhe Seksualitet me te mire.

Jane procedura kirurgjikale ose jo te cilat kane si qellim rregullimin estetik dhe/ose funksional te organeve genitale femerore.

Arsyet jo mjekesore pse nje femer u nenshtrohet procedurave te tilla mund te jene:

 1. Funksionale: per te pakesuar dhimbjen apo diskomfortin gjate marredhenieve seksuale.
 2. Estetike
 3. Psikologjike

Vulvoplastika eshte nje procedure qe ka si qellim korigjimin e anomalive apo defekteve te organeve genitale te jashtme femerore. Kjo perfshin:

 • Me kalimin e moshes bie niveli i kolagjenit, acidit hialuronik, kemi humbje te volumit dhe zhvillimin e rudhave; rritje te proporcionit te labiumeve te vogla ndaj atyre te medha; crregullim te funksionit seksual
 • Perineoplastiken, kthimin e gjatesise normale perineale
 • Lipoplastiken vulvare, qe konsiston ne heqjen e indit dhjamor nga mons pubis
 • Klitoropleksia, qe eshte nje intervent kirurgjikal permes te cilit kryhet heqja e nje sasie indi qe rrethon klitorisin
 • Himenoplastika

Vaginoplastika ka te beje me korigjimin e anomalive apo defekteve te organeve genitale te brendshme femerore. Perfshin:

 • Ngushtimin e kanalit vaginal, colporrhaphia anteriore, posteriore e laterale.
 • G-Shot qe ka te beje me injektimin e indit dhjamor autolog, kolagjenit apo fillersave te tjere me qellim rritjen e kenaqesise seksuale.
 • Orgasm Shot eshte injektimi i produkteve te gjakut te vete pacientit ne klitoris apo ne murin vaginal anterior me qellim nxitjen e rigjenerimit indor. Eshte procedure e thjeshte, jo kirurgjikale, pa efekte anesore. Ka indikacion ne femrat qe kane probleme me kenaqesine seksuale, orgazmen, inkontinencen urinare.
 • Terapi me lazer per rivitalizimin e indeve.
 • PRP, Platelet Rich Plasma eshte nje teknike qe permes injektimit te plazmes autologe, nxit aktivizimin dhe clirimin e faktoreve te rritjes nga trombocitet. Qon ne riformimin e kolagjenit dhe rigjenerimin indor. Kjo teknike gjen perdorim ne kirurgjine rikonstruktive per Ca vulvae, fistula genitale, ne shtimin e vaskularizimit, anorgazem, ektopi cervikale, menopauze, dispareuni, etj.

REZERVO NJE TAKIM

Orari


e Hene – e Premte

16:00 deri ne 20:00


e Shtune

08:00 deri ne 13:00


Per Konsulta

Dr. Rexhina Bajo


TELEFON

(+355) 68 219 6243


EMAIL

info@alliance.al


ADRESA

Rr. Don Bosko, Pallati Gener 2
Hyrja 2, Shkalla A
SHENDETI I GRUAS

SHENDETI I GRUAS

Alliance | Te gjitha te drejtat e rezervuara | info@alliance.alAlliance | Te gjitha te drejtat e rezervuara | info@alliance.alPrevious Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this